FREAKIN' ABOUT CHICKEN

FREAKIN' ABOUT CHICKEN Lekkere kip en meer!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Freakin' about Chicken. Meer weten? Ontdek meer

8 feb 2022 om 10:29 Never received the order. Filled a complaint with thuisbezorgd.nl with no response.
3 feb 2022 om 22:54 Goed genoeg voor het geld, maar ook niet meer.
14 jan 2022 om 21:31 Jongens & meisjes, Ben echt een kip liefhebber maar dit waren wel de slechtste kippetjes die ik ooit heb gehad. Ik had echt zin om deze kippetjes te kantelen. Bij deze ben je gewaarschuwd mensen. Let maar op: 3 dagen schijterij zometeen!
1 dec 2021 om 19:09 Eten was te laat en koud. Kip was ook nog eens droog
28 nov 2021 om 13:42 Slappe friet. Te vette, slappe, smaakloze kip. Op de curry na, was alles slecht.
21 nov 2021 om 8:29 Bestelling miste meer dan de helft
13 nov 2021 om 20:08 Heb 1,5 uur op eten moeten wachten en vervolgens miste de patatkruiden en de salade. Het was wel lekker
7 nov 2021 om 18:42 Duurde meer dan 2 uur. Herhaaldelijk gebeld en geen oplossing. Dramatisch.
3 nov 2021 om 0:30 Duurde 2 uur voor het was afgeleverd! Eten was uiteraard koud en niet te eten!
31 okt 2021 om 16:53 It took 2 and a half hours to come, which is ridiculous, you should not be in the food business if a delivery will ever take that long, the food was low-medium quality, a near 3 hour wait. Also Dom ate lots of the chicken and only payed 70c in total
26 sep 2021 om 20:05 2 uur gewacht op mijn eten. Wanneer ik na 2 uur weer probeerde te bellen had ik eindelijk iemand aan de lijn. Moest het nog gemaakt worden dus heb eigenlijk 2 uur voor niks gewacht. Bestelling maar geannuleerd slechte zaak dit
25 sep 2021 om 1:36 Nou ok.